25 kesäkuuta 2022

Juhannus-kantrit (satclass)

 Juhannuksen kantrirokista vastaa Chris Stapleton jolla on ihan järkyttävä määrä spotify-kuuntelukertoja. Mieheltä on tullut 4 albumia ja kymmenen kärjessä biiseistä seitsemän on saanut yli 100 miljoonaa kk. hitein biisi yli 500, huh! Ja sit tyyppi on laulaja/lauluntekijä jolla on krediittejä jo 170 biisissä, hittejä muille tehtynä liuta, tarkemmat tiedot linkin wikipedia-artikkelista.


Levynkansi on vastaavalla tyylillä, kohtuu huomaamaton :O
Tällä biisillä vaatimattomat 26 miltsiä kk.
Tykkään näistä "vähemmän", ja oudommista hiteistä.

Pitkästä aikaa innostuin jostain mistä monet muutkin eli superstarasta, pikaisen tutustumisen perusteella tämä herra on sellainen. Seuraava ihan vain esitelläkseni hänen äänijänteitään, mieletön ääni, hyvät keuhkot niin sanotusti;)


Fire Away

Lisää klassikoita täältä.Hyvää juhannuspäivää!!Sus'

3 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Jenkeissä noilla kantrilaulajilla on ihan käsittämättömät fani- ja kuuntelijajoukot. Paljon sellaisia, joista täällä ei ole koskaan kuultukaan.

Mukava ääni tällä tyypillä, jess.

lepis kirjoitti...

Tässäpä mukava uusi tuttavuus! Country fani en oikein koskaan ole ollut, siis sen perinteisemmän, mutta tämä rokkikantri on ihan kelvollista. Mukavaa juhannusta!

Sus' kirjoitti...

S: Ääni kolahti, juu!
L: Sepä se, ei mullekaan se peruskantri uppoa.

Saturday Classics 220624

 Electric Mary on australialainen rokkikukko-orkesteri😂 joka EI kuulosta Ac/Dc:ltä... ;P. Tämä kyseinen biisi on hidas, eeppinen, raskassou...