06 heinäkuuta 2022

Suomalaisia löytyy yllättävistä yhteyksistä

 Nimitäin kuinka monelle Joalin loukamaa sanoo yhtään mitään? Tai jos sanoo niin sanoiko ennen 2021 alkua? Kuuluu yhteen maailman suosituimpaan orkesteriin jossa eri maalaisia laulajia monta, tanssivat ja niin edelleen eli Now United.


Loukamaalla oli lokakuussa 2021 3,7 miljoonaa Instagram-seuraajaa, mikä on enemmän kuin kenelläkään muulla suomalaisella. YouTube-kanavan tilaajia hänellä on lähes 500 000. 

Wiki-linkki


Entä sanooko Above and Beyond mitään? Jos on tuttua niin konehuttua eli tranceahan se vaan kuinka moni tietää että siinä on kolme jäsentä joista yksi on Paavo??


Above & Beyond on Paavo Siljamäen, Jono Grantin ja Tony McGuinnessin muodostama trance-yhtye, jonka musiikkilajeina ovat lähinnä progressiivinen tranceuplifting trance ja vokaalitrance. Siljamäki ja Grant omistavat lisäksi Anjunabeats-levy-yhtiön.

Wiki-linkki 

Ollut kasassa pari vuosikymmentä, itsekin sain mutkan kautta tietää että siinä on suomalainen, nimenä oli tuttu jo 2000-luvun alusta. Spotifyssä yli 700 000 seuraajaa ja 2,2 miljoonaa kuuntelijaa per kk.


Tykkään etunimestään, siisti!! Ja sukunimikin 
jää  mieleen ensikuulemalla.

Joalin olisi pitänyt käyttää esimerkkinä aiemmin, nykyään kun muuttivat takaisin Suomeen, tai Turkuun... (;D), niin on alkanut näkyä myös suomalaisissa ohjelmissa, yhteyksissä. Vaan nätti nainen, osaa laulaa/tanssia ja nuori vielä, ehtii kyllä:)

Lisäys: bongasin etä on julkaissut ekan omalla nimellä sinkun, ihan käypästä mainstream-ambient-fiilistelyä, rauhallinen fiilis joka sis. latauksen tunnetta ja hieno efekti kun nainen on suomalainen mutta aksentti on luultavasti kovin tuttu mehikolaiseen korvaan joten kun video pärähtää ruutuun niin saletisti toimii Mehikossa ja etelä-Amerikassa muutenkin, kai tämä kelpaa myös Espanja/ Portugal -akselille paremmin kuin englanti. Ehti nopeammin kuin kuvittelinkaan ;DD


Joalin - Angelito  Sus' tykkää kun tulee enemmän ja enemmän niitä suomalaisia jotka menee ja tekee, on niin kuin muutkin, ja päästään tästä alemmuuden tunteesta kokonaan jota minun ikäinenkin vielä tuntee, väkiselläkin kun kasvoi teini-iän kasarilla ja alkoi vasta tulla sellaisia kuin Hanoit, jäi maku suuhun että perkele! ei olla sen huonompia, mennään ja ollaan saman tien sitten parempia ;DD


BlackKklansman ja Jasper yhdessä sivupääosassa..öö... Joo! ;D
Toki tuo on tuttu Euroopassa jo viikinkisarjasta Franzenin kanssa.
Saattaa yltää Hollywoodiin, ehkä, never nou..


Vaan vielä on Hollywood valloittamatta näyttelijän osalta, Pääkkönen avasi pään, ja jos olisi oikesti karismaattinen, hyvä näyttelijä niin onhan siellä Renny jeesaamassa, ainakin voisi puhuttaa mahdollisuuden. Nyt on nostetta muutenkin, kannattaisi yrittää koska Suomi on tällä hetkellä isosti kartalla Euroopassa ja USAssa, paikoittain muuallakin. Presidentti ja pääministeri saavat hehkutusta jonka vanavedessä menisi kaikkea muutakin, nyt olisi aika olla ruotsalaisten tyylin omaavia ihmisiä eli mennään ja myydään tämä juttu maailmalle, eli lopultahan siinä kauppaa itseään, es. ABBA, Ikea onkin jo kasvottomampi firma. H.I.M. otti eka kultalevyn mutta isosti tarkoittaa platinaa ja muutaman headliner-kiertueen stadioneilla (pääesiintyjänä siis). Maleja, missejä, ralli- ja F1-kuskeja, erill. urheilijoita pienemmissä lajeissa jne löytyy kyllä vaan isojen lajien ainoat on F1-kuskit. Futisstara tulee löytymään, joku joka saa kaiken muun paitsi MM-mitalia, EM-mahdollista kunhan aikaa kuluu. Ja rock tai musa yleensä on vain kiinni siitä biisistä, kuten Sandstorm osoittaa, tähän mennessä suurin suomi menestys konehutussa, tosin pidän A&Btä isompana koska se on jatkanut 20 vee ja hittejä muitakin kuin pari. Soittaahan se Virtanenkin vielä eli Darude ja Anna Abreu käväisi aikoinaan brittilistoilla (luulin että onnistuisi, pahus..). The Rasmus on euroopassa isohko vaan sellainen upuu joka ensin laittaisi briti sit jenkit polvilleen. Etelä-Amerikassa on paljon suomen kielen opiskelijoita, syynä metallibändit. Fanaattista, omistautuvaa porukkaa.

Ja sitten Sillanpään ei ole kirjallisuuskaan isosti kiinnostanut, nyt alkaa olemaan niitäkin kun Arto Paasilinna meni läpi Ranskassa isosti ja paljon muita pitkin poikin vaan ei ketään silleen isosti!!


Aito ihminen, tällä hetkellä 
yksi maailman tunnetuin suomalainen,
hlökohtainen suosikkipoliitikkoni Sanna Marin!!
Ikinä ole ollut noin hyvää pääministeriä!!!Tieteen kentällä on paljonkin vaan ne on niin sulkeutuneet, pienet piirit ettei niistä tunneta muutenkaan julkkiksina kuin Stephen Hawking ja pari muuta, tosin yksinäinen puurtaminen , tai pienellä porukalla, kuten tieteessä usein, on oikein ominaista meille eli ei ihmekään että sillä saralla on enempi tunnettuutta. Klassisessa on yksi isoista, Sibelius lasketaan käsittääkseni vakavasti isoksi, menestyneeksi säveltäjäksi, jonka nimen tuntee aika moni tavan kansalainen ulkomailla, ainakin Euroopassa. Sauna on meidän, samoin joulupukki, tai niin me kuvitellaan sillä sauna tunnetaan maailmalla ruotsalaisena, joulupukki taas on Kouca-Koulan päätoimistossa asustava kausityöläinen, ei missään Korvatunturilla vaan pohjois-navalla. 


Oikomista riittää!! ;D


Ketä suomalaisia sinä tiedät olevan jossain merkittävällä/näkyvällä paikalla mutta jota ei tunneta Suomessa juurikaan?Sus'A&B  -  Sun and Moon
25 miljoonaa kuuntelukertaa spotissa


2 kommenttia:

sami niilola kirjoitti...

Oli kyllä ihan uusia meikälle. Japeri on tehnyt aikamoisen läpimurron filmitaivaalle. Hyvä niin. On myös aikamoinen kalastaja.

Sus' kirjoitti...

Dekkaristit myy ulkomailla nykyään, pohjala noir menee vielä läpi, samoin tv-sarjat, Sorjosta kehutaan taajaan ja huolella, onhan siinä maisemia.
Mulle nuo jää päähän kun luen uutisia pari tuntia päivässä, jotakin edes muistaa, jos ei muuta niin menestyneitä suomalaisia;)

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'