31 heinäkuuta 2022

Suloisempi sunnuntaitarina aivoasetuksen tuloksena.

 Intouduin sananmuunnoksesta, minulla kun on ollut jo vuosia automaattiasetus päässä joka poimii sanapareja ja kääntää ne, muuntaa sanan, saantaa munan...hmm ..ei hyvä.. hylkää... , seuraava!  .. ja niin edelleen. Se toimii, kuten sanottu, automaattisesti, ja ajoittain saatan purskahtaa ilman näkyvää syytä nauramaan kun pää huomauttaa että hei, löytyi hyvä... . Niistä aivoista kun Erikoiset Asiantuntijat kirjoitti.. niihin voi laittaa asetuksia, kuten tietsikkaan. Vaan tähän se tarina:


Lana Pupunen oli innoissaan!! Nuori pupuneito pomppi malttamattomana saatuaan työvaatteet. Prisman kesätyöntekijä -paita sai pupuneitokaisen vallan haltioitumaan. Kyseinen kahden kuukauden hyllyttäjän toimi oli pupun ensimmäinen, oikea työpaikka. - Jonka päätteeksi tulisi tili!!, pääsi onnelliselta pupulta ajatus ääneen. Hän aikoi säästää kolmasosan, kolmasosa menisi tulevaan lomamatkaan ja lopuilla hän tarjoaisi Pupuorkesterille porkkanoita ja järjestäisi pupupileet!! Pupuorkesterissa lauloi Lanan ihastus, Teräspupu!, jonka upeasti bodattua vartaloa peitti täydellisen kiiltävä karva. Lana Pupuselta pääsi liraus kun johtajaa yllätti, kajauttaen suhteettoman kovaa, hieman huonokuuloinen kun oli:

- Kas niin neiti Pupunen, teistä tulee maailman paras lanapuputtaja!! Siis, korjaan, punalaputtaja!! Ja se tarkoittaa että lätkitte näitä alennusmerkkejä sinne minne minä näytän, tuliko kerralla selväksi vai toistanko?

Lana sai pudistetuksi päätään ymmärtämisen merkiksi, ja että ei, ei tarvitse toistaa. Johtaja kääntyi kannoillaan kohden kaupan julkisia tiloja, komentaa kajauttaen: - Seuraa!!. Kennelmiehiä, sano.

- Näin räväkästi alkoi ensimmäinen päivä, mitähän tästä mahtaa tulla? Kova ääni johtajalla… , tuumiskeli Lana:

- Hih, Lana! Puputtaja, siinäpä titteliä kerrakseen, hihitteli pupuneito sisäänpäin. 

Alkaa ajattelemaan asiaa ja "painaa" sen mieleen ja kohta huomaa että niin alkaa tapahtua. Voi harjoitella vaikka koulu/työ-matkalla, kävelyllä että poimi kaikki siniset autot, sitten alkaa miettimään jotain ihan muuta (tämä on se jekku, antaa aivojen toimia, jos siihen "asetukseen eli tehtävään" kiinnittää tietoisesti huomiota, ketuiks' menee). Ja kas, mihinkä huomaatkaan katseesi hakeutuvan aina silloin tällöin, sinisiin autoihin matkasi varrella. Ja nyt osaat periaatteessa ohjelmoida itseesi toimintoja. kokeile, saatat yllättyä. itselläkin, vieläkin, jo kahdenkymmenen vuoden tietoisen asettelun jälkeen lyö ällikällä aivojen toiminta, pienten asioiden tajuaminen ja sen suuren totuuden että tiedämme niin vähän, vaan tiedolla on tapana kasvaa.. .

Jos et keksi mitään niin tästä voit lainata:  

        - Raatteen Lilli luki ralliliitteen.

        - Saitko tolvesta pimua, senkin lunkkali, reposteli r-vikainen ystäväni aamusella kun vedin pilvestä            tomua. ( tämä ei toimi ollenkaan sillä pilvestä ei voi vetää tomua.. hmm.. paitsi jos on jumala ja               laittanut tomunsa jemmaan pilven päälle.. olisi se näky, jättikokoinen pilli lähestyy pilveä ja                   "snort"!! God's snorting. alert, sneeze is comin'..RUN!! Ja kukaan ei halua olla siellä minne                    jumala aivastaa..   . Kas, ei se ollutkaan ihan  niin paska ja käyttökelvoton, kunhan vain käyttää             vähän  mielikuvitusta.. ;) ei kun on se sittenkin huono, niin huono että on tavallaan hauska, heh..


We have just scratch the surface of🧠...
Sus'


Eat Static - The Brain

Tasatahtinen rytmi auttaa keskittymään, siinä yksi syy miksi kuuntelen ns. konehuttua eli 
elektronista tanssimusaa, edm:ää. 
Trance!

2 kommenttia:

sami niilola kirjoitti...

Jo on nätit pupuset. Meillä oli joskus pari ranskanluppaa.

Sus' kirjoitti...

Ajattelin joskus että ottaisin porkkananpurijan lemmikiksi mut sit seurasin yhden pupuihmisen blogia, jäi sikseen ..ihan hillittömiä tuholaisia ja paskovat miten sattuu ;D

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'