25 heinäkuuta 2022

”Kuin Jeesus veden päällä” (VL)

 Viikon lause saattaa aiheuttaa nikottelua ahtaimmissa uskovaispiireissä vaan Kalle se vaan painaa! Lause on peräisin Dirtfish-rallisivustolta ja viittaa Kalle Rovanperän suoritukseen Viron MM-rallin viimeisenä päivänä kun vettä tuli kuin aisaa. Ja Kalle se vaan liiteli veden pinnalla voittoon!!
Kuten ennustin jo helmikuun alussa, Kallesta tulee hyvinkin maailmanmestari. Voittanut viisi viimeistä kilpailua!! Vaikka ilmiömäisyys alkoi kurkistella jo pari vuotta sitten, niin silti, nyt kun se todentuu ja mies lunastaa odotuksia, niin...   on tämä hämmentävän ylivoimasta toimintaa!!

Vielä yksi saavutus jonka tuo huimapää on tehnyt siis jo 21-vuotiaana:Alén on ansaitusti osa harvalukuista valiojoukkoa, joka on pystynyt voittamaan MM-osakilpailun kaikilla kolmella alustalla: lumella, soralla ja asfaltilla. Vaikka MM-sarjaa on ajettu kohta 50 vuotta, on tähän temppuun pystynyt vain 13 kuljettajaa.

Suomalaisia on tuolla listalla nyt kuusi kappaletta. Tuoreimman – ja nuorimman – jäsenen nimi on tietenkin Kalle Rovanperä.


 

Tällä hyvällä fiiliksellä onkin mukava aloittaa uusi viikko,
Sus'P.s. Kasasin Kallen kunniaksi Laihaa Lissua 19 kappaleen verran, spotifylinkki: Thin Lizzy - live

Miksi, oi miksi herra Heroiini oli niin mahtavaa? Mikä oli se aukko jota et saanut elämällä täytettyä.. .
Voi sinua Phil, olit niin ällistyttävän lahjakas ja vasta urasi nousuvoittoisessa johteessa, olisi tänä päivänä suurtakin suurempi rock-tähti. Joskin olit sitä täysillä pienelle puberteettiääliölle, sujenpenikka palvoi ääntäsi. Ja ihunaisen vaarallisia, pehmeitä, äkkivääriä rokkirytkäisyjä, jotka olivat hyvällä tavalla erilaisia kuin muilla.
Kuinka voikaan saada kolmella soinnulla näin pätevää jytää??
 Musa on ihme!! Ilmainen!!
 Jee!!


:)

2 kommenttia:

Pöllö kirjoitti...

Jos Kallea edes vilaukselta näet, niin kerro Kalkkiksilta terveisiä ;)
Pöllö töllää rallia (ilmastonmuutoksesta välittämättä) ja Mursu siinä sivussa, ei voi välttää, koska ralli on ainoa laji mistä en luovu. Tai no....

Sus' kirjoitti...

- Ralli se on minun rattoni, huhuili Pöllö, - Ja ratto minun lehteni, sivalsi Sus' nurkasta, saaden kaikki punastumaan. Tuo häpeämätön hukkaeläin... ;D

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'