01 heinäkuuta 2022

Lemmyä luodeissa, Lemmyä patsaana!

 Nythän on niin että Lemmy Kilmister eli kegendaarisen Motörheadin keulakuva, laulaja ja itse moottoripää, keksi kivan, hiukan morbidin, muttta ah, niin sopivan rokkenrollin idean: hän kun kuolee nii hänet tuhkataan ja tukat laitetaan luoteihin jotka sitten jaetaan ystäville. Mm. Michael Monroe ja moni muu rokkari o tällaisen after life -postin saanut. Kaikki kommentit jotak olen lukenut, ovat ylistäviä, kerrassaan hieno idea. Ei unohdu tuollaisen jälkeen mitenkään, jos nyt muutenkaan.

 Long live Lemmy!!!




Ranskalainen Hellfest -festari on räväyttänyt massiivisen Lemmy-patsaan huudeilleen. Siisti!!

Laitan tähän videon patsaan valmistumisesta. Ja onpa sitä tuhkaa riittänyt myös tähän patsaaseen. Heh, Lemmy ei lähde kulumallakaan!!


Monumentin loi Caroline Brisset.



No sleep 'til Heaven!! Kiitos erittäin paljon hyvin vaikuttavasta musasta joka kolahti Sujenpenikkaan joskus kasarin alussa, live-levy No Sleep 'til Hammersmith on edelleen yksi suosikeistani, ja välillä pitää kääntää volumet kaakkoon ja möyrytä Lemmyn kanssa Bomber!! Kill by Death!! Ace of Spades tietysti!! 

Voihan castle of Aaaaaaargh!!!!



Sus'



Mainitulta levyltä mainittu Bomber eli Pommittaja -biisi,
joka viittaa tietysti rumpaliin!! Phil  "Filthy Animal" Tayloriin;)


Ei kommentteja:

(Runoilun ilosta teknisestä hauskasta kirjoittamisen synnyttämästä flow'sta :) ..ja sitten runoilin

 Eksistensin salaisuuksien suloiset esiintulot Onnenhymyjä iloinen aatos kikatuksen kaiku naurava!! Sävellys suloisin molliin soi seiskan na...