04 heinäkuuta 2022

”Vitut Amerikasta, luovun kansalaisuudestani! (VL)

 Green Dayn laulajalta, Billie Joe Amstrongilta, paloi päreet kun kuuli U.S. of A:n korkeimman oikeuden aborttipäätöksestä. Asiaa!!

Ilmoitus (raivonpurkaus) keikalla Lontoossa:


”Vitut Amerikasta, luovun kansalaisuudestani! Tulen vittu tänne”, Armstrong totesi yleisölle Rolling Stonen mukaan. ”Maailmassa on vaan vitusti liikaa tyhmyyttä jotta voisin palata tuohon viheliäiseen valtion irvikuvaan.”


Soundin juttu. 

Mies sanoo pysyvänsä päätöksessään. Jos näin käy niin Sujen pisteet B. J. Amstrongille.

 Kummallinen kuohunta käynnissä jenkkilässä. Yksi juttu oli kun joku tuumi että jos republikaanit pääsee kolmen vuoden päästä valtaan niin eivät enää luovu siitä! Eli olisi ajautumassa jonkinlaiseen harvainvaltaan jos nyt ei ihan totalitääriseksi valtioksi muutu. Ihmeellistä evoluution pakittamista, kauhealla vaivalla hankittu naisille oikeus hallita omaa kehoaan, ja nämä saatana kätyrit! eli  konservatiiviset patriarkaaliset paskiaiset siirtää kellot sata vuotta taaksepäin. Ei onnistu Putinilta, ei tule onnistumaan sekopäisiltä trumpisteilta. Ainakin toivon niin, toinen vaihtoehto ahdistaa jo ajatuksen esiasteena, hyi saatana mitä palikoita, ummehtuneita homekorvia!!

Rajat kiinni ja jokaiselle ase, ja se ongelma katoaa ihan huomaamatta. Äkkiäkös nuo maailman poliisit  toisensa lahtaa...   , huoh. Mokoma demokratian irvikuvaksi muuttunut, kapitalistinen paskavaltio!! Ydinpommeja niin Venäjälle kuin Jenkkiläänkin, Kiinan pellet paskaksi siinä samalla niin saataisiin ehkä muutama vuosikymmen elää ja olla rauhassa.
Sus'Green Day - Boulevard of Broken Dreams

P.s. Kas kun sattuikin neljäs heinäkuuta olemaan tänään, puhdas vahinko tämä postauksen aihe ;DD

4 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Tuo päätös oli kyllä ihan kamala ja uskomaton.Amerikkalainen ystäväni täällä sanoi että on iloinen ettei enää asu siellä. Tänään luin että Teksasissa voi abortin johdosta saada jopa elinkautisen rangaistuksen,koska sitä pidetään murhana...

Timo Kyttä kirjoitti...

Karmivasti tuo mieleen sen Handmaid's tale -sarjan. Ja nyt joku kirjoitti, että korkein oikeus vois mahdollistaa sen, että GOP saa varastettua aina pressanvaalit, kun sallivat osavaltioiden asettaa valitsijamiehensä aina omalle puolelle vaikka äänestäjät sanoisivat toisin.

Pöllö kirjoitti...

Saan varmaan turpaani tästä ja rankasti, mutta avaan nokkani silti.
Naisella on ehdottomasti oikeus omaan kehoonsa, mutta eikö miehellä ole mitään oikeuksia siinä vaiheessa, kun YHDESSÄ TUUMIN ON PETIIN PÄÄDYTTY ja hups, kävi vahinko? Nainen ei halua pitää lasta, mies haluaisi. Vain naisella on oikeus päättää mitä tehdään. Onko sekään oikein?

Älkää ampuko, yritin vain miettiä asiaa ainakin kahdelta kantilta, raskaaksi tulemiseen kun tarvitaan aina vähintään kaksi.

Sus' kirjoitti...

Et ole Pöllö väärässä kun pohdit tuota asiaa, usein miehen mieli jyrätään koska se on kuitenkin se nainen joka sen lapsen "kantaa" mutta jos olosuhteet ovat otolliset niin pitäisi tavallaan olla joku raja että nainen ei noin vain voi sanoa ei...ja sitten ollaan siinä ongelmassa mistä nyt siis saa turpaan Pö-lön lisäksi Sus'...kunhan nyt keskustellaan, tässä mitään lakia olla säätämässä!!

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'