05 heinäkuuta 2022

"Jeesus tulee, oletko valmis?"

 Kyllä vituttaa kun hyvä asian nimissä tehdään kusipäisyyksiä! Jeesuksen nimeen vannotaan sitä ja tätä, nähdään saletteja näkyjä että nyt se Jesse tulee ja tempaa meidät taivaaseen, tarkka aika tuppaa vaan siirtymään.

Poliisi vapautti Nigerialaisesta kirkosta 77 ihmistä jotka venttasivat siellä Jessen toista tulemista kuukausia, huh huh mitä paskaa taas lentää tuulettimeen. Ihmisten kaipuuta löytää elämällensä merkitys, käytetään surutta hyväksi. Tässä tapauksessa ei ollut onneksi kyse mistään itsemurhakultista tai siitä että tyhmiltä olisi höynäytetty rahat, ihan  oli kyseessä vain perinteinen joukkopsykoosi. Jeesuksen nimessä!


Joukossa oli 26 lasta!!??!! joiden elämään tulee tämäkin aikuisten idioottimainen tempaus vaikuttamaan, ties miten alkavat myöhemmin oireilemaan. Hulluja on maailma täysi, uskovaiset hullut kaikkein, mielestäni, surullisimpia tapauksia.


Kaikkeen se ihmisen selityksien kaipuu johtaakin.


Sus'Jeesus tulee oletko valmis?4 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Vaikeaa kyllä tajuta tuollaista...

Sus' kirjoitti...

Ei minun ymmärryksellä...niin outoa.

sami niilola kirjoitti...

Tuohon jeesus tulee juttuun yksi tälläinen. Kaveri monisti ilmoituksia joissa luki, pasi tulee oletko valmis. Oli armeijassa silloin.

Sus' kirjoitti...

sami niilola kommentoi postausta ""Jeesus tulee, oletko valmis?""
15 tuntia sitten
Tuohon jeesus tulee juttuun yksi tälläinen. Kaveri monisti ilmoituksia joissa luki, pasi tulee oletko valmis. Oli armeijassa silloin.


Itse taas tykkään laulaa imperfektissä eli Jeesi kävi, olitko valmis, mitäää, ähäkutti, ei tule kolmatta kertaa ;DD Jotkus jeesusten luut otta tosissaan, osa säikähtää kun tulee mieleen hetkeksi että mitäs jos se kävi ja meille ei kerrottu...ei se niinvoi mennä, ei tuo pakana voi tietää!
Elämä on, uskossa enemmän. Draamaa siis.

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'