24 heinäkuuta 2022

Yli miljardi!! Ji-huu!! Tein sen!!!

 Sata ja neljäkymmentä kaksi tasoa, noin kolme kuukautta, reilut ja vihdoin saavutin hedelmäpelien ihmemaassa yli miljardin pisteen rajan!! Uusi ennätys kirjataan nyt seuraavasti:


Siinä se lepää, hetken aikaa täytyy huokailla ja nauttia saavutuksesta;)

Jouduin kaikkien muiden osoitteiden tapaan, vaihtamaan tunnukset kun huhtikuun lopulla kone simahti, osittain, meni jumiin. Noh, kaveri jeesas' ja sai koneen asetukset nollattua vaan en enää päässyt g-mailiin ja siksi vaihtoshow.

Toukokuun toinen päivä olen aloittanut eli vajat kolme, ei reilusti yli. Siistiä!! Olen tänä aikana ostanut pelimerkkejä kaksi kertaa, yhteensä vitosella. tänä miljardin jahtaus lähti kun ostin ja sain käyttöön vähän yli sata miljoonaa ja se sattui tupsahtamaan ensin 400 sitten 750 ja silloin päätin alkaa pelata hieman suunnitellummin ja sain viimein tahkottua tuon miljardin. 3:n vrk:n aikana pelasin ehkä yhteensä 12 tuntia.. hmm.. jotain sinnepäin.


Ei kun tavoittelemaan biljoonaa. Se on tuhat miljardia, siinäpä piste poikineen. tästä ei siis voita mitään, pelaan maineen vuoksi. Ja koska maine on kyseessä, pelaan myös samalla Ukrainalle, pelaajanimeni on Slava Ukraini!


Mie oun niin onnellinen ja silleen, sano 


Sus'

ja istuskeli soffalla tyytyväisenä, myhäillen.. .Leffasta, lyriikoilla, Voittaja kaiken saa (ottaa)!


Ei kommentteja:

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'