13 kesäkuuta 2022

Venäjä vittuun Ukrainasta!!!

 Alkaa taas kohota verenpaine kun lukee näitä venäläisten ministerien kiistämisiä. Ei ole olemassa asiaa mitä venäläinen ei tarvittaessa kiistäisi, voi kun kiistäisivät oman olemassaolonsa ja häviäisivät tuhkana tuuleen. Koko vallassa oleva hallintokoneisto on mätä, psykoottinen, omaa propagandaansa uskova, sokeasti totteleva orjajoukko jota johtaa itse pääperkeleeksi kohonnut puta-Putinin paskiainen!!


Venäjä on kiistänyt osallisuutensa globaaliin ruokakriisiin. Keskiviikkona ulkoministeri Sergei Lavrov osoitti puolestaan Ukrainaa syypääksi.. .

Ja lisää, siis voi Shiva sentään:


 – Te ukrainalaiset aina mietitte, mitä voi varastaa ja mistä. Luulette, että kaikki ajattelevat samalla tavalla!

Sitten Lavrov palasi tyypilliseen Venäjän hallituksen viljelemään propagandaan.

– Toteutamme (Ukrainassa) samoja tavoitteita, joista olemme ilmoittaneet aiemmin. Haluamme vapauttaa Itä-Ukrainan natsihallinnostaan. Sitä me teemme. Ja kuten tänään kerroimme: viljaa saa kuljettaa vapaasti kohdemaihinsa. Venäjä ei aseta sille mitään esteitä.

– Tämä vaatii vain (Ukrainan presidentti Volodymyr) Zelenskyin käskyä. Jos hänellä enää siis on päätösvaltaa, joka sallisi ulkomaisten ja Ukrainan alusten lähdön. Laina täältä.


Mikään ei ole koskaan, ei ikinä!!, Venäjän syytä, aina löytyy joku muu jonka syyksi asia laitetaan. He eivät koskaan ole tekemässä sitä mitä heidän on todistettavasti nähty tekemässä, siis aivan ällistyttävää diplomatiaa!?! 

Viis' siitä onko asialla mitään tekemistä todellisuuden, loogisuuden kanssa. Jatkuva kaiken kiistäminen on niin perijuurin venäläistä, tai enemmänkin kommunistisen järjestelmän standardi. Ja puta-Putin haluaa nimenomaan sen, eli Neuvostoliiton takaisin. Ihme pelle, eikö nyt tajua ettei aikaa voi kääntää taaksepäin, maailma ei toimi niin vaikka kuinka tappaisi ukrainalaisia naisia, lapsia.... 


...jotka tosin tappelevat vastaan, ase saattaa olla ihan kenen tahansa kädessä.

Ja näitä te menitte "vapauttamaan", harmi vain etteivät halua teidän vapauttanne,

joka tunnetusti on vankileirien saaristo -vapautta, näennäisvapautta, 

näennäisdemokratiaa jota putinistit vihaavat.
Vitun siat!!! Kusipäiset raiskaajarunkkarit!!!  Oikeudettomien toimien pesä ja lähde, pahuuden maanpinnallinen esiintymä sijaitsee Kremlissä!!! Demonit ja pikkupirut, helvetin saastaisimmat löyhkät ovat saaneet uuden elämän  putinisteina, tekevät pahaa ihan silkkaa hyvyyttään, eiväthän he muuta osaa!


Saatana kävelee Putinin hahmossa,

ja syö miestä elävältä, zombieltahan tuo jo alkaa näyttää!!


Tämä herjaaminen ei koske tavallista kadunmiestä, hänellähän ei ole tilanteeseen juurikaan sanomista, saattaa heilahtaa 15 vuotta linnaa jos esim. kutsuu sotaa sodaksi eikä pelleile minkään erikoisoperaatio -termin kanssa.


Voi Venäjän kansa, minkä olette menneet tekemään kun annoitte puta-Putinin nousta valtaan, sokeasti seuraatte, joudutte lopulta ison ja vihaisen laskun maksajiksi. Te, eivät nuo oligarkit, puta-Putinin hännystelijät, jne. kusipäät opportunistit!! Tapansa mukaan he livistävät teidän rahat taskuissaan ja ostelevat jalkapalloseuroja ja jahteja Monacon satamaan. Teitä kusetetaan ja huolella, opetelkaa nyt hyvät ihmiset lähdekriittisiksi, nouskaa yhtenä miehenä systeemiä vastaan!!


Ja se turkkilainen sekopää joutaa samaan pataan, ihme venkoilija, istuu kahdella tuolilla, eihän se nyt niin voi mennä että ollaan Natossa ja nuollaan samalla Putinin persettä, ostetaan venäläinen ohjusjärjestelmä, jne. Haluaa Ertokääni rusinat pullasta, mistä näitä pellejä oikein sikiää??


Voi maailma ja ihmiset, nyt joku tolkku touhuun, pliis???!!
Sus'Lords of Black - World Gone Mad

Ajankohtainen biisi, taas vaihteeksi...
 Laulaja on muuten myös Rainbow'n keulilla.

Ronnie Romerolta lähtee kokolailla jykevästi!

***

Slava Ukraini!!!!
Liehukoot lippunsa ikuisesti yllä oman maan, taivaan!!
Viholaiset vaipukoot koomaan, itkuun, suruun,  vaivaan!!!
Kuolkoot valloittajat, alistajat, raiskaajat!!

Tekojanne ei unohdeta koskaan, te kurjat hyökkääjät!!


P.s. Jotta ei niin paha maku jäisi postauksesta joka siis oli vain pahan olon purkamista haukkumalla syyllisiä niin todettakoon että täytän tänään 54v ja 5 kk. Osavuosisyntymäpäivä siis, mikä loistava tekosyy lähteä baila-bailaamaan!!

2 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Voi kun tuo jo loppuisi, ja syyllisten pää pölkylle...

Sus' kirjoitti...

Sano muuta.

Kamala palapeli!!

 Siis Kamalan Luonnon palapeli, paljon elukoita, riittää tekemistä!! Tilaus täältä! Jee!!   Sus'