30 kesäkuuta 2022

– Et sä kuitenkaan ammu.. (VL)

 Kun ollaan tyhmiä niin ollaan sitten oikein urakalla.


Näin voisi päätellä seuraavan tarinan miehen ajattelevan, käytös nimittäin on jotain totaalisen typerää, ja kun tapahtuu asioita joita ei uskonut koskaan tapahtuvan niin urhean typerä hymy naamaan ja soitellen sotaan.


Alueen ainoa poliisihälytyspartio oli saanut häiriötehtävän, jossa vanhemmat pyysivät poliiseja hakemaan miehen pois heidän tiluksiltaan.

Välituomiosta ilmenee, että hänet vietiin terveysasemalle saamaan hoitoa. Tuntien odottelun jälkeen miehen käytös muuttui levottomaksi, joten partio päätti siirtää hänet poliisiauton takatilaan.


Noh, siellähän ei ole kovin kiva olla, maijan perseessä ;D, joten ei kun tulitikkuleikit pystyyn ja kun poliisit sitten tutkii että miksi savu haisee niin pakoon.. , huoh. Pako päättyi läheiseen kahvilaan josta mies nappasi veitsen:


Konstaapeli lähti itsekin peruuttamaan pois tilanteesta ja käski miestä useasti laittamaan veitsen pois. Hän varoitti, että joutuu muuten ampuman miestä.

– Et sä kuitenkaan ammu, mies vastasi.

Poliisi ampui miestä oikeaan reiteen. Konstaapelin mukaan mies yritti vielä osuman saatuaan ottaa uuden askeleen, hymy kasvoillaan.


Ja nyt päästään siihen jänkäämiseen, miehellä luoti jalassa, etälamauttimesta saanut sähköä, kaksi poliisia ei saa kuriin, tarvitaan neljä:


VEITSI saatiin mieheltä pois vasta neljän poliisin voimin, kun toinenkin partio oli saapunut paikalle. Mies oli vastustellut virkavaltaa niin, että veitsi hajosi kahteen osaan. Kahva jäi miehen käteen.


Tästä kaikesta pienestä puuhastelusta seuraa tietenkin rangaistuksia, virkamiestä kun pitää totella mukisematta, mukiin puhumisesta saa syytteen. Siinä sitten joutaa miettiä että miksi, minkä tähden, voi vittu kun olen tyhmä ja kaikkea tuonkaltaista kun istuu, oletettavasti, pitkää kakkua. 


Syyttäjä vaatii miehelle ehdotonta vankeusrangaistusta murhan yrityksestä, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, varomattomasta käsittelystä, haitanteosta virkamiehelle sekä huumausainerikoksesta.


Jos tuollaisenaan menee läpi niin ei alle viiden vuoden selviä, joku 6-8, siinä on sitten aikaa rakentaa maailmankuvansa uudestaan. Hyvä poika, niin sitä pitää, tyhmyydestä sakotetaan ja reilusti tässä tapauksessa. Tuo viimeinen lause tuossa lainassa selittää aika paljon, huumepäissään ei pitäisi olla julkisella paikalla, pitää hassutella himassa niin ei tule jouduttua  kuvatun kaltaisiin  tilanteisiin. 


I-S:n juttu.


Torstaihin toivoa, ei typeryyttä,Sus'


Megadeth - Train of Consequences
P.s. Venäjän johto alkaa olla surkuhupaisan sekaisin, jos ei olisi näin vakava aihe, niin nauraisin ja lujaa! Nyt ei tule kuin hieman vahingoniloista hihitystä:

VENÄJÄ on antanut ristiriitaisia lausuntoja ostoskeskusiskusta. Maanantaina Venäjä väitti iskua Ukrainan lavastamaksi, tiistaina se myönsi iskun ja keskiviikkona Putin kiisti olevansa ostoskeskusiskun takana.


Ei tule lasta eikä paskaa , kusten juostua toimintaa, hmph!

 

2 kommenttia:

sami niilola kirjoitti...

Ja tuollaiset tapaukset valitettavasti tulee lisääntymään. Ja perään soimaan Megadeth - Symphony of Destruction.

Sus' kirjoitti...

Alat oppia, oikea biisi oikeaan paikkaan, hih ;D

Saturday Classics 220624

 Electric Mary on australialainen rokkikukko-orkesteri😂 joka EI kuulosta Ac/Dc:ltä... ;P. Tämä kyseinen biisi on hidas, eeppinen, raskassou...