16 elokuuta 2022

Bolo kertoo mistä Vlad pissii

 Jyväskyläläinen räp-artisti BOLO on tehnyt Cheekin Timantit on ikuisii -biisistä ajankohtaisen version. Biisissä kerrotaan Fladimir Ensimmäisestä.BOLO - Fladin laulu


Antaapa artistin itsensä avata asia: 


Sota on yks kauheimpia ja pelottavimpia asioita mitä voin kuvitella. Ajattelin aikasemmin ehkä jopa vähän naivisti että ei meillä Suomessa vois koskaa olla mitään uhkaa konfliktiin. Miks suotta haaskataan verorahoja kalliisiin hävittäjiin? Ukrainassa tapahtuvat asiat on kuitenki pistäny mut miettimään asioita uusiks.

Vaikka maailmassa tapahtuu kauheita asioita niin mä uskon ja luotan siihen edelleen et ihmiset on pohjimmiltaan hyviä! Uskon jopa siihen et Putin oikeesti luulee olevansa / on uskotellut itselleen olevansa hyvän asialla ja sillä oikeuttaa oman toimintansa. Klassinen esimerkki siitä kun yksittäinen ihminen saa liikaa valtaa liian pitkäksi aikaa. Se sokaisee ihmismielen. Siks oon demokratian vahva kannattaja vaikka tiedostan et omat haasteensa siinäkin on. Venäjän hallinnon toimet ei tee myöskään venäläisistä pahoja ihmisiä. Oon ite kohdannu ennakkoluuloja ihonvärin takia ja sitä kautta ymmärrän et se ei oo oikein eikä reilua et ihmisiä tuomitaan ulkonäön tai tässä tapauksessa kansallisuuden perusteella. Siks en haluais nähä myöskään kehitystä et me aletaan syrjimään venäjän kansalaisia heidän hallinnon tekemien toimien takia. On ymmärrettävästi pelottavaa vastustaa hallitsijaa, jonka kritisoimisesta sut voidaan laittaa vankilaan. Jos mua pelottaa suomalaisena kritisoida Putinia julkisesti nii kuinka pelottavaa se voikaan olla Venäjällä? Niin kovasti toivon et voitais kaikki elää vaa rauhassa eikä kenenkään tarvis koskaa sotia! 🙏🏽 Pelkään sotaa mut vielä enemmän sitä että me ja tulevat sukupolvet jouduttais elämää maailmassa jossa ei oo sananvapautta tai erilaisuutta ei hyväksytä. Sen takia demokratian ja ihmisoikeuksien puolesta pitää taistella. Suomen puolesta pitää taistella jos tilanne niin vaatii. En väitä että täälläkää kaikki on täydellistä mutta uskon kuitenkin et Suomi on maailman vähiten epäonnistunein maa. Ei anneta sen kaiken hyvän valua hukkaan mitä edeltävät sukupolvet on meille mahdollistanut!


Instagrammista löytyy:  https://www.instagram.com/bolomusiikki/?hl=fi


Bolon voi bongata tässä kuussa Ainolan Tanssilavalta, siellä järjestetään Kulttuurityrkyt -niminen tapahtuma ja hän esiintyy kello kuuden viiva kahdeksan välillä. Tsekkaa nouseva kyky ja saavu Ainolaan (linkki karttaan). PAikallaon ollut ammoisista ajoista asti toimintaa, lähinnä teatteria, ja olenpa tuolla tanssilavalla yhden trubaduurikeikan vetänyt itsekin. Sen alueen puustoa jne on poistettu, aiemmin se oli kuin keskellä ei mitään, oikein romanttinen paikka. ihan jo pelkkä paikka kannattaa tsekata jos tulee turistiksi Jkl:n


Vastarintaan!!! Vlad rautoihin!!Sus'

Tyypillinen bolo Luzonista, Filippiineiltä.

Samuel Taylor eli Bolo Suomesta, viiltävää räppiä ;D
Nimestään ja pigmenteistä huolimatta, 
suomalainen syntyjään (ettette mokaa höpisemälle englantia..;)


2 kommenttia:

Liplatus kirjoitti...

Noin haluan myös uskoa kaikesta huolimatta että ihminen on pohjimmiltaan hyvä.
Viimeiset kahdeksan kuukautta on muuttanut paljon ajatteluani.
En paljasta enempää.

Mielenkiintoista tietoa bolosta.
Olen vaan ajatellut sitä viidakkoveitsenä, en tiennyt kuinka monipuolisesti sitä käytetään.

Mukavia elokuun päiviä!

Miehen tie kirjoitti...

Ihminen on pohjimmiltaan hyvä, se hyvän tekeminen vain vaatii enemmän energiaa kuin pahan tekeminen joten monen laiskuus tekee hänestä pahan. välinpitämättömyyskin on laiskuutta, siten helposti pahaa.
Joukon mukana on helpompi kulkea kuin vastavirtaan, totuuden julistaminen valheiden keskellä erittäin rankkaa. jos olisin venäläinen ja silti näillä tiedoilla niin hankkiutuisin kyllä lähipiiriin ja uhraisin itseni, kaunis on kuolla kaikkien puolesta, ihmiskunnan tulevaisuus varmempi kun putin saadaan pois pelistä.
Tulevaisuutensa on jo peittynyt, ei sitä näe enää kukaan muukaan ja itse on lakannut siihen uskomasta, se saa miehen epävakaiseksi ja mahdollisuus ydinjytkyyn kasvaa.
Pääsee Timokin huutelemaan että nyt se perkele vasta iso jytky tuli!!
Populistit, helppoheikit ja väärät profeetat, siinä aikamme kuvaa joka ei miellytä vaan kukaan ei jaksa siivota.. . silloin pääsee hulluus ja salaliittoteoriat jylläämään.

Olisinpa nuorempi ja kasvanut vastuuseen niin tekisin jotain räväkkää vaan kun osani on ollut aikuistua vasta viidenkympin jälkeen ja jatkaa miettimistä, teoreetikon osa on tylsä kun veressä kuohuu toiminnan ajatus.