22 elokuuta 2022

Tik-Tok vakoilee!!!

 

TikTok-puhelinsovellus seuraa kaikkea, mitä käyttäjä tekee ja käyttäytyy melkein haittaohjelman tavoin, asiantuntija selvitti.


 Tästä lisää!!


Lyhyesti ja yksinkertaisesti -  lue linkin juttu ja poista sovellus välittömästi virka-, ja työpuhelimesta. Itse en kyllä asentaisi henkilökohtaiseenkaan mokomaa ohjelmaa, toimii samalla tavalla kuin keylogger -vakoiluohjelmat eli tallentaa kaikki näppäimistön painallukset joita sitten ohjelman tarjoaja pääsee selaamaan.


Puhdas vakoiluohjelma joka lasten kautta ujutettu maailmaan, ja kun he vanhenevat niin tuskin tajuavat poistaa sovellusta. Kiinalaiset kiittävät, dataa virtaa ja kiristyksenkohteita, taloudellisia hyväksikäyttöjä ynnä muuta seurauksena. 

Sinisilmäisyydestä sakotetaan, maailman pahuus iskee silmille  ja juonikkaat  kusipäät ovat moraalittomia ja estottomia pyrkiessään hyötymään surutta kanssaihmisistään, alkaa jono saunan taa kasvaa, -kele!


Varoitettu on,



Sus'

8 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Aika monta kertaa olen miettinyt että pitäiskö liittyä TikTokiin,lähinnä ruokavideoiden muodossa,mutta se on jäänyt,lähinnä just noiden mainitsemasi seikkojen johdosta Kurjaa että noin,sillä TikTok on mielettömän suosittu sovellus.Hyvää uutta viikkoa Jyväskylään💚

Sus' kirjoitti...

Kiitos;)

Timo Kyttä kirjoitti...

Ei oo tullut liityttyä, ihan riittävästi näis instagrammin vastaavis pätkis jää jumiin ja hukkaa aikaa (toki viihtyisästi) joten ei tartte vielä enempää sitä samaa. Ja nyt tosiaan näinkin tuon uutisen, joten vielä parempi että jäi.

Sus' kirjoitti...

Otin tähän ihan tiedonlevityksellisen asenteen, itse en ole missään somessa. Facessa aion olla hetken taas kun pitää saada yksi projekti kaikkien tietoon, sit taas laitan sen unille.

sami niilola kirjoitti...

Puhelimista olen huomannut kun puhuu jostain tuotteesta niin kohta alkaa tulla mainoksia.

Sus' kirjoitti...

Sami - niinpä, yksi syy miksi väistelen älypuhelinta viimeiseen asti.

Pöllö kirjoitti...

Itse suljin kaikki sometilit - eristyn sosiaalisesta elämästä kokonaan ;) Ei vaan. Sain vain tarpeekseni somemaailmasta, sen jonkinlaisesta ilkeydestä yms. Ainoa netissä oleva sosiaalinen elämä mulla on enää tämä blogimaailma.
Olen tietoinen siitä, että kaikki kuvat ja muu tieto, mikä olen faceen ja instaan päivittänyt jäi sinne jäljiltäni ja tulee siellä olemaan forever.

Sus' kirjoitti...

Vastarannan kiiskenä tässä asiassa on kiva olla, tervetuloa kasvavaan joukkoon. Tuleepahan soiteltua/kirjoiteltua txt-viestejä enemmän, ja ehkäpä jopa hakeudutta ihan naamakkain, sosiaaliset kontaktit toimii livenä paremmin ;)

Abort! ABORT! Attension citizen do not panic but listen...

 Olin Naamakirjassa, noin reaktioajalla siis eliabout 330 millisekkaa, sharp!,..ish.. , siitä tunteesta että: - ..  olen taas tässä, istun, ...