13 elokuuta 2022

Saturday Classics 130822

 Von Hertzen Brothers on hämmentävä tapaus henkilökohtaisesti. Musa on loistavaa, tykkään rokkenrollprogesta, muusikot on taitavia, biisit toimii, laulajan äänessäkään ole huomauttamista. Ja rummuissa yksi maailman parhaista rokkirumpaleista eli Sami Kuoppamäki, joka soitti legendaarisessa Kingston Wallissa. Silti VHB ei soi Sujeksen pesässä, oi miksi? Jossain vaiheessa vaan alkaa tökkimään enkä osaa sitä eritellä mistä johtuu, kerrassaan kummallista.

Tänään enivei rokkaillaan VHB:n ekan isomman hitin kanssa eli Let thy will be done:



Von Hertzen Brothers - Let thy will be done



On veljessarjassa musiikillista lahjakkuutta ämpäreittäin ja lapsuutensa kuulemma oli kovin musapitoinen ;) Kie, Mikko ja Jonne ovat tuttuja muista orkestereista, mm. Don Huonoista, täältä lisätietoja.


Lupsakan levotonta (hieno yhdistelmä fiiliksiä ;D) lauantaita, juhlan syytä jos kaipaat niin Sus' täyttää tänään 54, 7/12 vuotta ;D

Lisää klassikoita!



Sus'

4 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Brothersien tuotanto on jäänyt minulle vieraaksi. Ihan ok rullaa tämä biisi, mutta ei ihan hirvittävästi sytyttänyt.

Sus' kirjoitti...

Olen yhden keikankin tv_stä nähnyt, toimii vaan ei vaan sytytä.

lepis kirjoitti...

Aika vähälle on jäänyt tämän kuuntelu. Joten jälleen huono kommentoida kun ei tiedä. Hyvää synttäriä!

Sus' kirjoitti...

Siis bändin vai biisin? Ja yhden kuuntelukerran perusteella et osaa sanoa mitään biisistä, et edes että tykkäätkö vai et, ja miksi? Levyraatiasennetta peliin, Pirkko Liinamaakin kuuli suurimman osan biiseistä ensimmäistä kertaa ja silti läppää lensi ihan hyvin;)

Abort! ABORT! Attension citizen do not panic but listen...

 Olin Naamakirjassa, noin reaktioajalla siis eliabout 330 millisekkaa, sharp!,..ish.. , siitä tunteesta että: - ..  olen taas tässä, istun, ...