28 elokuuta 2022

Suomalainen Leijonamieli

Lanseeraan vapaaseen käyttöön uuden arvonimi-, titteli- ja ansioristiluokan. Tämän tunnustuksen voi jokainen Suomen kansalainen antaa toiselle Suomen kansalaiselle, passi siis ratkaisee. Jokainen voi antaa sen kaikille muille vaan itseään ei voi nimittää. Nimeämisessä olisi otettava huomioon seuraavanlaisia asioita:


    - Nimetty on joko nimeäjälle omakohtaisesti ollut avuksi, joko henkisesti (es opettaen jotain tärkeää,)        tai fyysisesti (es. auttanut vaikeina aikoina/hädän hetkellä rahallisesti, palveluja tehden jne.) tahi           sekä että.

    - Nimetty on tunnetusti tehnyt edellisessä mainittua muille kansalaisille.

    - Nimetty on puolustanut heikompaansa/kansan oikeuksia/ihmisten välistä koskemattomuutta/lain             kirjainta ja henkeä/sääntöjä/uskaltanut tarvittaessa poikkeuksellisesti rikkoa sääntöjä. Eli osaa olla         kansalaistottelmaton                       

   

    - Nimetyllä on nimeäjänsä mukaan loistava, esimerkillinen asenne elämään ja kanssaeläjiin.


Lisää huomioon otettavia asioita tulen lisäilemään sitä mukaa kun keksin, ja te vinkkaatte. HUOM! Nimetyn ei tarvitse missään nimessä täyttää kaikkia huomioon otettavia kohtia, kunhan yhden edes... ei tässä mitään superkansalaisia etsitä, ihan vain palkitaan ja tunnustetaan Jokamiesnaisia EveryWo+Man!!


Aloitan nimeämällä Pö-Lön Suomen ensimmäiseksi


Suomalaiseksi Leijonamieleksi


Onneksi olkoon, oi rakas ystäväni Halvatun Huuhkain, Helvetin Pöllö, Pö-Lö.. rakkaalla linnulla on paljon nimiä ;D Ansiosi, ja varsinkin asenteesi;) on kiistaton, ja nyt näin virallisesti tunnustettu,  by Sus' ja voit käyttää nimesi yhteydessä arvonimeä, titteliä tahi ansioristiä Suomalainen Leijonamieli

Toivoo sytänmensä pohjasta,



Sus’



Kukaan ei ansaitse tätä mielestäni niin kuin sinä, asenteesi on loistava, vastoinkäymiset tehty läpikäytäviksi, jos pystytään taistellaan vastaan, jos ei, hyväksytään asia ja mennään eteenpäin… kuin se mummo metrisessä lumessa. Vankkumattomasti, välillä lukua riesan iskuista ottaen, vaan matkaa jatkaen ja etsien sen naurun niistä tilanteista. Itsekomiikkasi on hulvatonta!! Pelotonna (ulkoisesti) lentelee Lontooseen esteistä huolimatta, nostan hattua! Ji-huu!!



Pö-Lö on kuin Veskun Itkevä Huilu, kun siihen äänen saa, hu-huu, 
hän hu-huilee niin lumoavasti että kaikki lakoo 
kunnioituksesta pökerryksiin!
Etehensä!!
Tahi sitten Pöllö itse ottaa lukua.
Joku kuitenkin. 
Aina.
;D


Askartelin, ja kaikki muutkin voi omalle nimeämälleen, virallisemman mitalin jossa on, kuten aina, se mitalin kääntöpuoli...(hihii):






Kääntöpuolella Pö-Lön hippiäiseksi muuntautumiskaulakoru, Tee rakkautta, älä sotaa!!





Jännä tuo pöllöjen kyky vaihtaa lajia ;D


( - ai että nauratti, ja nautin, kun tätä kirjoitin;) 


2 kommenttia:

Pöllö kirjoitti...

Siipiä pölläyttäen kiitän kunniamerkistä ja arvonimestä.

Ylen testin mukaan olen töyhtöhyyppä, rokkikukoksikin väittivät 😂 - hippiäinen kuulostaa sievemmältä 😝

Sus' kirjoitti...

Olet sen ansainnut;)

Pelin historiaa..

Areenan sivu lle, hyvä dokumentti Monopoli n historiasta, kuinka kaikki onkin toisin kuin aina on sanottu olevan, ja sitkeästä taistelusta t...