23 elokuuta 2022

– Ei sinä yönä kai mitään merkittävää tapahtunut, Niinistö sanoi.

 Sanna Marinin ympärillä kuohunta jatkuu. Aluksi olin että voihan hitto, nyt meni jo vähän överiksi ja aloin pelkäämään että menee kansalta usko ja ymmärrys. Vaan hyvin jengi sen otti, noin yleisesti, osa tietty paheksui enemmän kuin on tarpeen ja se kuuluu asiaan.

Vaan kun niitä lisäpaljastuksia alkoi tippua, viimeksi tänään, niin tuumin että nyt alkaa ampua kampittajilta jo yli. Tulee turhanpäiväisen ajojahdin tunnelma. Kun sitten paljastuu että jahdilla on metsästäjät, eli Ylilaudan jengi niin jo alkaa selvitä kuvio. Perinteistä paskamaalittamista populistisilta juntti-idiooteilta, trumpisteilta, Suomalaisen Älyn Voitolta... , voi hyvä Luoja  millaista roskaväkeä se paskafoorumi edustaakaan. Sanon tuon kaiken maalittamisen uhallakin.


Samalla Ylilaudan käyttäjät ovat kuitenkin levittäneet narratiivia huumeidenkäytöstä pääministerin ystäväpiirissä vailla mitään konkreettisia todisteita. Kysymyksiä Suomen hallituksen johtajan toiminnasta saa ja pitääkin esittää, mutta Ylilaudan keskusteluissa on käytännössä päätetty, että pääministeri on narkomaani ja tätä pitää julistaa myös muille sosiaalisen median kanaville, oli väite totta tai ei. I-S, tatu Partanen


 

Oikeusministeriön mukaan Ylilaudalla julkaistaan 96 prosenttia suomenkielisen internetin vihapuheesta. Vihapuheeksi luokiteltiin noin 5,9 prosenttia Ylilaudan tutkimukseen otetuista viesteistä. (Saman uutisen fakta-laatikosta)

 

Että sellaisia sopankeittäjiä, nimettömiä uhoajia, liikaa aikaa omaavia, totuuden mutkien oikojia, perusteettomien juttujen hehkuttajia...trumpisteja. On varmaan Timo Soini onnessaan kun toi tämän kulttuurin voimallisesti esille Suomessa ja perusti jopa puoleen ajamaan näiden höyrypäiden asioita. Sietää olla ylpeä, sinä populistinen pelle Hermanni!


Vituttaa,



Sus'

4 kommenttia:

Repolainen kirjoitti...

Ihan aiheeton kommentti juuri tähän postaukseen...
mutta kun en malta odottaa huomista Runo-torstaita, niin

Sinulle haasteen lykkään ja todellakin tykkään....
jos sen vastaan otat.... paljastat takaraivoon tallentuneet monet sopat.... heh heh...
https://repolainenreissaa.blogspot.com/2022/08/24-faktaa-lapsuudesta.html

Sus' kirjoitti...

Lupaan vastata tuohon mutta en juuri nyt. ja muutenkin, on postuksia jonossa jo pitkälle syyskuulle asti eli vaikka tekisin noin postaus tulisi myöhemmin. Varaan sille jonkun päivän ensi kuun alkukolmannekselta.

Repolainen kirjoitti...

Jeee... mahtavaa ja ei mitään kiirettä, mullakin meni melkein vuosi haasteen saamisesta!!

Sus' kirjoitti...

Poliisi olisi jo hakenut, A-haku persuuksiin olisi tullut ;) Siis jos vuoden...

Aloitin jo kirjoittamisen, kopsasin kysymykset, vastailen tässä ja ulos tulee 11.9. Sujenpenikan lapsuuden salatut elementit, sielunliikeitäni selittävät alkukokemukset, tapahtumat jotka tekivät normaalista pojasta ylivilkkaan, maanisen häirikön Blogistaniaan. Tai stten kerroin vain ihan normaalist.. ei, valitsen manian!! ;D

Abort! ABORT! Attension citizen do not panic but listen...

 Olin Naamakirjassa, noin reaktioajalla siis eliabout 330 millisekkaa, sharp!,..ish.. , siitä tunteesta että: - ..  olen taas tässä, istun, ...